Hírlevél

Elérhetőségek

E-mail:

info@polora.hu

Telefon:

+36 50 114 6023
+36 30 695 4050

Szavazás

Ön milyen célra csináltatna egyedi pólót?
Magamnak, saját tervezésűt
Ajándékba, fényképes vagy feliratos pólót
A kollégáimnak, munkaruhának
Reklámpólónak, promóciókhoz
Csapatpólónak (sport /fellépés /egyéb)

Keressen minket a Facebookon

Valentin napi vászonkép akció!


Valentin nap alkalmából lepd meg szerelmedet egy egyedi vászonképpel
magadról - magatokról!

A megrendelés tárgyába írd a

VALENTIN21

kódot, és autómatikusan 14%
kedvezményt kapsz listaárainkból.

Póló készítés?

Akkor polora.hu!

Pólónyomás

Póló készítés

 

 

Póló nyomtatás
rövid határidővel.

Egyéb fényképes ajándéktárgyak

ÜVEG FALIÓRA
9.490,- Ft

Szeretjük díszíteni a lakásunkat. Akkor érezzük benne igazán jól magunkat, ha a stílusunk szerint van kialakítva. Erre pedig a legjobb lehetőség, ha olyan tárgyak ékesítik, melyek számunkra sokat jelenthetnek. Ezt egyedi tárgyak készíttetésével könnyedén elérhetjük.

Cégünk olyan egyedi ajándékokat és fényképes ajándékokat készít, melyek teljes mértékben a megrendelő igényei szerint készülnek el. Nagyszerű meglepetés lehet egy üveg falióra. Főként, ha annak háttere egy olyan fénykép, mely az ünnepelt szívéhez közel áll. Leírhatatlan élmény marad látni átadáskor az örömöt.

Egyedi ajándékot szeretne adni egyik kollégájának vagy akár főnökének? Az üveg faliórák jól mutatnak a falon, elegáns darabjai lehetnek nemcsak egy lakásnak, de egy irodának is. A számlapként szerepelhet a cég logója. Ezáltal akár céges ajándékként is átadhatók dolgozóinak, üzleti partnereinek. Népszerűsítheti vele cégét. Egy kellemes emlék marad a partner számára ez a kedves gesztus.

Rendeljen egyedi fényképes ajándékot, hogy ne maradhasson el a meglepetés ereje!

 

egyedi ajándéktárgyak, falióra

 

FOTÓKŐ
12.490,- Ft

Amikor ajándékot választunk barátainknak, családtagjainknak vagy kollégáinknak mindig gondban vagyunk, mit adhatnánk, mivel okozhatnánk a legnagyobb örömöt. Ilyenkor kutatunk a lehetőségek között, próbáljuk eldönteni, hogy komoly darab legyen vagy inkább személyes. Igyekszünk a kettő közötti arany középutat megtalálni. A legjobb választás ilyenkor egy személyes, de mégis mutatós darab kiválasztása.

Tökéletes és egyedi ajándék lehet egy olyan kőlap, melyre fotót lehet készíttetni. A kőlap eleganciát sugároz és bárhova is teszik, jól mutat. Lehet ez egy iroda vagy egy lakás.

Nászajándékot keres? Szeretné valami igazán egyedi ajándékkal meglepni a párt? Exkluzív meglepetés lehet egy fényképes kőlap. Mellyel nem csak a házasságkötéskor lephetjük meg a párt, de egy házassági évfordulón is.

Ha egyedi fényképes ajándékot szeretne rendelni tőlünk érdemes olyan fényképet hozni, mely jó minőségű. A képeket úgy dolgozzuk fel, hogy a lehetőségekhez mérten az eredeti felbontásukat megőrizve kerüljenek a kiválasztott ajándéktárgyra.

Rendeljen fotókövet, hogy a természet egy darabja egyedi formában örvendeztethesse meg az ünnepeltet!

 

fotókő egyedi ajándék

 

ÖNGYÚJTÓ
16.490,- Ft

Egyedi ajándékot szeretne családtagjának, barátjának vagy kollégájának?

Egyszerű, de egyben mégis nehéz dolgunk van, ha a számunkra kedves személy dohányzik. Eleinte könnyű ajándékot vásárolni a részére. Veszünk egy cigarettatartót, egy elegáns hamutálcát, mutatós öngyújtót tartóval és más dohányzáshoz használatos eszközt. De egy idő után kifogyunk az ötletekből és inkább valami egyedit adnánk. Erre is van megoldás.

Pompás és egyedi ajándék lehet egy olyan öngyújtó ajándékozása, melynek nem sima a felülete, hanem egy fénykép a borítása. Esetleg, ha apuka vagy anyuka az ünnepelt, akkor a gyermekét ábrázoló öngyújtónak biztosan örülni fog.

Ha kollégánk részére szeretnénk egyedi ajándékot vásárolni, olyan képet készíttethetnénk az öngyújtóra, ami egy közös pillanatot ábrázol. Készülhet ez a fotó egy céges rendezvényen, vagy akár egy elkapott vidám munkahelyi pillanat is lehet.

 

Cégek számára is elérhető promóciós ajándék lehet, ha az eladni kívánt termékét szeretné népszerűsíteni. Marketinges megoldásként olyan öngyújtókat készíttethet velünk, melyeken az adott termék fotója és a cég logója szerepel.

 

Keressen minket bizalommal, ha jó minőségű, tartós egyedi fényképes ajándékot szeretne vásárolni!

 

fényképes öngyújtó ajándékba

TELEFONTOK
9.990,- Ft

Szeretne a telefonjának egy olyan tokot, amely teljesen egyedi?

Nap, mint nap használjuk a telefonunkat. Csinosítgatjuk, díszeket akasztunk rájuk, cseréljük a hátlapját. Amikor tokot vásárolunk akkor is igyekszünk az egyediségünket megtartani, eszerint választani. Mégis, ha szembetalálkozunk ugyanazzal a tokkal, akkor kissé csalódottak lehetünk. Velünk ezt elkerülheti!

Olyan tokot kínálunk, aminek stílusát teljes mértékben Ön határozza meg. A kiválasztott képpel ellátott mobiltokot viheti haza. A telefonunk szinte az életünk részévé válhat, nélkülözhetetlen lehet. Főként akkor, ha olyan borítással védhetjük, mely a kedvenc fotónkat tartalmazza.

Nemcsak magunknak vehetünk fényképes mobiltokot, de akár nagyszerű egyedi ajándék is lehet.

Miért érdemes nálunk megvásárolni?

- mert jó minőségűek a termékeink, precízen kidolgozottak

- mert kedvező áron készítjük el

- mert ajándéktárgyaink tartósak

- mert hamar elkészülnek az egyedi fényképes ajándékok

Lepje megy szeretteit egyedi fényképes ajándék mobiltokkal, hogy Ők is egy különleges darabbal védhessék telefonjaikat!

 

fényképes telefontok

Áraink 1db termékre vonatkoznak és az ÁFA-t tartalmazzák!

Honlap készítés