Hírlevél

Elérhetőségek

E-mail:

info@polora.hu

Telefon:

+36 50 114 6023
+36 30 695 4050

Szavazás

Ön milyen célra csináltatna egyedi pólót?
Magamnak, saját tervezésűt
Ajándékba, fényképes vagy feliratos pólót
A kollégáimnak, munkaruhának
Reklámpólónak, promóciókhoz
Csapatpólónak (sport /fellépés /egyéb)

Keressen minket a Facebookon

Valentin napi vászonkép akció!


Valentin nap alkalmából lepd meg szerelmedet egy egyedi vászonképpel
magadról - magatokról!

A megrendelés tárgyába írd a

VALENTIN21

kódot, és autómatikusan 14%
kedvezményt kapsz listaárainkból.

Póló készítés?

Akkor polora.hu!

Pólónyomás

Póló készítés

 

 

Póló nyomtatás
rövid határidővel.

A póló készítés érdekes oldaláról

Érdekességek, szenzációk, hihetetlen rekordok a pólók világából

 

Ki gondolná, hogy egy ilyen egyszerű ruhadarabhoz is többféle megdöbbentő adat vagy éppen rekord kapcsolódik? Ezek egy része a póló készítéshez, más része a póló viseléséhez köthető.

 

A legextrémebb rekord: 155 póló egy emberen

 

Egy amerikai férfi tartja a világ talán legfurcsább, pólókhoz kapcsolódó világrekordját. Matt McAllister egy amerikai rockrádió DJ-je nem mindennapi vállalkozásba fogott, amikor egyszerre 155 pólót öltött magára. Persze, egyedül képtelen lett volna erre, öltöztetők segítették a rekord felállításában, amit a Guiness is hitelesített. A művelethez 4 órára volt szükség, és összesen 50 kilóval nyomott többet, mire az összes pólót sikerült felhúznia.

 

Póló készítés: 150 póló

 

A „mindenálló” szuperpóló

 

Az Egyesült Államokban egy forradalmian új anyagot fejlesztettek ki: a NeverWettel kezelt textíliák extrém módon hidrofób tulajdonságúvá válnak, vagyis minden lepereg róluk. Tehát nem csak a víz, de a vörösbor, a ketchup, a mustár, a vaníliaöntet, a nedves föld sem tudja összepiszkítani ezt a csodapólót – és a sort a végtelenségig folytathatnánk. Gyakorlatilag tényleg nincs olyan nedves szennyezőanyag, ami nyomot tudna hagyni egy ilyen pólón.

 

Pólónyomás: szuperpóló

 

Póló nyomtatás: szuperpóló

 

A világ legdrágább pólói

 

A világ legdrágább pólója címet egy első látásra elég visszafogott, fekete alapszínű ruhadarab birtokolja: 400 000 dollár, vagyis mintegy 112 millió forint az ára! Ha valaki rápillant a pólóra, első látásra nem egyértelmű, de megvan az oka ennek a hihetetlen összegnek, a pólót ugyanis 16 gyémánttal ékesítették. Ezek között van egykarátos fehér (8 darab) és egykarátos fekete gyémánt (szintén 8 darab).

 

A pólót 2012-ben mutatták be, Londonban. A gyémántokon kívül az is különleges benne, hogy a készítése során szinte kizárólag megújuló energiát (főleg napenergiát) használtak. Ezzel sikerült minimálisra csökkenteni a póló készítés közben keletkező szén-dioxid kibocsátást.

 

A világ második legdrágább pólója ehhez képest szerény összeget, 90 ezer dollárt (mintegy 25 millió forintot) kóstál. Az exkluzív ruhadarabot a Hermés dobta piacra – ez a márka sosem a szolid árairól volt híres. Persze egy ilyen pólónak nem akármilyen anyaga van: krokodilbőrből, valamint sifonból készítették, speciális gyártási módszerrel, aminek eredményeképp a végeredmény a szokásos, „mezei” pólókhoz képest ultrakönnyű.

Honlap készítés