Hírlevél

Elérhetőségek

E-mail:

info@polora.hu

Telefon:

+36 50 114 6023
+36 30 695 4050

Szavazás

Ön milyen célra csináltatna egyedi pólót?
Magamnak, saját tervezésűt
Ajándékba, fényképes vagy feliratos pólót
A kollégáimnak, munkaruhának
Reklámpólónak, promóciókhoz
Csapatpólónak (sport /fellépés /egyéb)

Keressen minket a Facebookon

Valentin napi vászonkép akció!


Valentin nap alkalmából lepd meg szerelmedet egy egyedi vászonképpel
magadról - magatokról!

A megrendelés tárgyába írd a

VALENTIN21

kódot, és autómatikusan 14%
kedvezményt kapsz listaárainkból.

Póló készítés?

Akkor polora.hu!

Pólónyomás

Póló készítés

 

 

Póló nyomtatás
rövid határidővel.

Póló nyomtatás cégek, közületek, iskolák számára

CÉGES-, ISKOLAI-, TÁBORI VAGY CSAPATPÓLÓ NYOMTATÁS

MI MEGTERVEZZÜK ÉS ELKÉSZÍTJÜNK

RÖVID HATÁRIDŐVEL, AKÁR KIS DARABSZÁMBAN IS!

További információkért keressen fel a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén!

 

Válasszon termékkínálatunkból, írjon nekünk,
és kérje igényeinek megfelelő,
egyedi árajánlatunkat!

 

pólónyomás       bögre emblémázás szitanyomással       emblémázott egérpad

 

Ön rendelkezik egy saját céggel, és szeretne munkaruhákat biztosítani alkalmazottainak? Esetleg Ön egy tanár, éppen kirándulni készül az osztályával, és szeretne közös programokat, csapatjátékokat rendezni a helyszínen? Vagy szeretne reklámajándékokat készíttetni? Nálunk bármelyik esetben megtalálja számításait, nézze meg kínálatunkat.
 
Egy ember életében fontos az a tudat, hogy érezze, tartozik valahova. Hogy tudjon azonosulni társaival, és ezáltalán a munka is egy közös érdekké, céllá váljon. Ez a fajta összetartás remekül ki tud alakulni az azonos tárgyakkal (bögrékkel, ruházatokkal), főleg gyermekek esetében, így mindenképpen ajánljuk szolgáltatásainkat és termékeiket kisiskolások, vagy fiatalabb gyermekekből állók kirándulásakor, táborozásakor. De cégeknél, vállalkozásoknál is jó segítség lehet, hiszen a közös ruházat már önmagában az adott cég megítélésén is rendkívül sokat javíthat, de választhatunk egy kevésbé megszokott utat is, például az ugyanolyan mintájú egérpadokkal is. A pólónyomásnál egyébként galléros és sima változatokat is használunk, és a szín mellett természetesen logó-, és a feliratnagyság is szabadon változtatható.

 

 

Reklámajándék

 

Kivételesen értékes reklámeszköznek számít a céges, promóciós reklámajándék, ezért érdemes, egyedileg tervezett mintás, vagy logós reklámtárgyakat készíttetni.

 

A reklámajándék tartós és maradandó, általában hétköznapi tárgy. Igen gyakran ruházati termék, így a viselője mozgó reklámhordozóvá is válik egyben.

 

A cég nevével, szlogenjével vagy logójával ellátott termékek, azon túl, hogy a vállalat ismertségét is növelik, a megajándékozott számára is kedves, hasznos tárggyá válhatnak. A siker érdekében olyan reklámajándékot válasszunk, amelyet ügyfeleink a mindennapok során is hasznosíthatnak, s amely minden bizonnyal elnyerheti tetszésüket.

 

Nálunk egyedi, tervezett fényképes, mintás, feliratos póló, bögre, korsó, kulcstartó, egérpad, puzzle, vászon táska, párnahuzat és kötény, falióra, öngyújtó, telefontok valamint asztali és fali naptár választékából csemegézhet. Ünnepekre, céges rendezvények alkalmával, munkavállalói, vagy célközönsége számára szerezhet velük örömet. A reklámajándék továbbá az egyik legjobb módszer a már meglévő ügyfelei bizalmának felkeltésére, s új partnerek bevonzására.

 

 

Kis és nagy mennyiséget egyaránt vállalunk, rövid határidővel.

 

Honlap készítés