Hírlevél

Elérhetőségek

E-mail:

info@polora.hu

Telefon:

+36 50 114 6023
+36 30 695 4050

Szavazás

Ön milyen célra csináltatna egyedi pólót?
Magamnak, saját tervezésűt
Ajándékba, fényképes vagy feliratos pólót
A kollégáimnak, munkaruhának
Reklámpólónak, promóciókhoz
Csapatpólónak (sport /fellépés /egyéb)

Keressen minket a Facebookon

Valentin napi vászonkép akció!


Valentin nap alkalmából lepd meg szerelmedet egy egyedi vászonképpel
magadról - magatokról!

A megrendelés tárgyába írd a

VALENTIN21

kódot, és autómatikusan 14%
kedvezményt kapsz listaárainkból.

Póló készítés?

Akkor polora.hu!

Pólónyomás

Póló készítés

 

 

Póló nyomtatás
rövid határidővel.

Pólókészítési technológiákról

Néhány szó a póló készítés során használt technológiáról

 

Pólóinkat egy közismert, jól bevált eljárással, a szitanyomással készítjük. Ez a technika úgy működik, hogy először sablonokat (szitákat) készítenek, a minta minden színéhez egyet. Az adott szitán mindig az a rész fedetlen, amelyik az adott színű részét tartalmazza a mintának, a többit lefedik. Így a pólónyomás során a festék csak a megfelelő helyeken színezi az anyagot. A szitán általában géppel, vagy egy gumiból készült eszközzel (rakli) préselik, nyomják keresztül a festéket – innen az eljárás neve.

 

Póló készítési technikák

A szitanyomás eszközei: A – festék; B – simítókés; C – viaszfelület; D – selyem; E – keret; F – a szitanyomat; - Forrás: Wikipédia

 

Milyen festéket használnak a szitanyomás során?

 

Ma már igen sokféle festéket használnak a póló nyomtatás során, vannak vizes alapúak, oldószer alapúak, olyanok, amelyek UV-fényre száradnak meg, foszforeszkáló festékek stb. Az általunk használt festékek kivétel nélkül a legjobb minőséget képviselik, több éves, a póló készítésben szerzett tapasztalatunk során kipróbált és jól bevált alapanyagok ezek.

 

Érdekesség, hogy csak a vizes bázisú festék kerül közvetlenül a pólóra (direkt nyomás), az oldószereseknél előbb egy hordozóanyagra visszük fel, a pólóra erről kerül vasalás segítségével (transzfer nyomás). Ha közvetlenül a pólóra kerül a festék (vizes festékeknél), a minta beleivódik az anyagba, megérintve selymes, lány, légáteresztő, és normál hőfokon vasalható.

 

Pólónyomás szitázássalPóló nyomtatás szitázássalA szitanyomás előnyeiA szitanyomás előnye a kiemelkedő fedés és az univerzális, változatos felhasználhatóság, és a kiváló minőségű minták. Különösen praktikus nagyobb mennyiségű megrendelésnél, mert az ár annál alacsonyabb, minél több darab készül. A szitanyomás további, nem elhanyagolható előnye, hogy az így készített póló kiválóan mosható.

Honlap készítés